Lindsdals Sporthall
24 januari 2015
12:00

Referat: CL98IC 2 - Gantesbo IBK

Idag möter vi serieledarna Cl 98. Vi pratade om att vi ska försöka hålla i första fem minuterna för där är de starka. Vi kommer ut taggade och får ett bra läge genom Henrik redan efter 15 sek. Vi fortsätter spela på och får ett pp. Vårt pp är inte bra så det händer ingenting. Cl fortsätter pressa och vi får några kontringar som vi inte lyckas göra mål på. 0-0 efter första perioden. I andra perioden får vi inte den bästa starten utan släpper in 2 bollar. Vi ger oss inte utan fortsätter spela mycket defensivt. Framåt slutet av andra får vi en kamp i offensiv hörna som vi förlorar. Men cl slarvar och lägger bollen rätt i mitten som Anton får tag i och lägger in en reducering. 2-1. I sista perioden vill vi bara fortsätta försöka kontra men efter 5 min kommer 3-1. Nu känns det väldigt jobbigt men med 2 min kvar lyckas Ante få igenom en passning till Linuz som driver fram och lägger in den. Strax efter tar vi time out med 58 sek kvar. Vi plockar Oskar och lyckas sätta press på dem men får ingen utdelning,domarna tar en CL utvisning i slutminuten för 6 man på plan som deras ledare lyckas snacka bort! Slutresultat: förlust med 3-2. Vi ger dem in riktigt bra match så detta ska vi ta med oss till Westervik nästa helg.